Vi på ManageEngine är glada att meddela att Applications Manager har erkänts av olika populära mjukvarulösningsrecensionsplattformar under 2024 i olika kategorier. Detta erkännande bekräftar de omfattande kapaciteterna hos vår lösning för att möta våra kunders olika behov av applikationsövervakning.

Who’s who

ManageEngine Applications Managers prestanda och omfattande kundnöjdhet har uppmärksammats i flera nyckelkategorier från tre välkända recensionsplattformar: Capterra, Software Advice och GetApp.

Capterrautmärkelser

Capterra är en välkänd mjukvaruplattform som etablerades för över två decennier sedan, och fungerar som mellanhand mellan köpare och mjukvaruleverantörer. De hjälper kunder att välja den bästa lösningen baserat på bransch, storlek, budget och tekniska krav.

Bästa värde och bästa användarvänlighet

År 2024 gav Capterra Applications Manager utmärkelsen för Bästa värde och Bästa användarvänlighet i tre kategorier: Application Performance Management, Cloud Management och Data Center Management. Applications Manager tilldelades även utmärkelsen Bästa användarvänlighet i underkategorierna DevOps, Infrastructure as a Service och Databas Monitoring.

Capterra Shortlist 2024

Capterra Shortlist-rapporten genereras utifrån två mätvärden: användarbetyg och popularitet. Capterra förlitar sig på exklusiva och pålitliga recensioner från verifierade mjukvaruanvändare för att ta fram användarbetygskomponenten. Man använder sökvolymdata för en uppsättning nyckelord associerade med produkten, samt SERP-positionen för leverantörsdomänen för att bedöma populariteten.

Rapporten plottar popularitet på Y-axeln och användarbetyg på X-axeln, vilket genererar ett sammanlagt resultat baserat på produktens prestanda i varje komponent. Varje komponentvärde är en del av 50, och den totala Shortlist-poänglistan på 100.

Applications Manager fick ett bra resultat i kategorin i användarbetyg och popularitet och uppmärksammas i Capterras rapport i kategorierna Webbplatsövervakning och Serverhantering.

SoftwareAdvice-erkännanden

SoftwareAdvice, som grundades 2005, är en välrenommerad forskningsplattform för mjukvarulösningar. Man forskar i branschspecifik programvara och kombinerar användarinsikter från recensioner, branschanalyser och expertråd för att hjälpa köpare att välja rätt lösning baserat på sitt företags behov.

SoftwareAdvice har tilldelat Applications Manager utmärkelsen för Bästa kundsupport i underkategorierna Application Performance Management och Data Center Management, samt för Most Recommended i underkategorin Data Center Management.

Uppmärksammande i FrontRunners rapport

SoftwareAdvices FrontRunners-rapport rankar topprodukter i varje kategori baserat på två nyckelmätvärden: Användbarhet och kundnöjdhet.

Användbarhet delas upp i två delkomponenter, användarvänlighet och funktionalitet, där var och en bidrar med 50 % till det totala betyget.

Kundnöjdheten bedöms via tre delkomponenter: valuta för pengarna, sannolikhet att rekommendera och kundsupport, motsvarande 25 , 25, respektive 50 %.

Baserat på dessa data konstrueras en graf med Användbarhet i X-axeln och Kundnöjdhet i Y-axeln. Applications Manager har klarat sig bra i varje aspekt och medverkade i SoftwareAdvices FrontRunners-rapport under kategorierna Server Management och Webbplatsövervakning.

GetApp

GetApp är berömda för sin hantering av processen att hjälpa företag att fatta välgrundade beslut vid val av programvara. GetApp erbjuder värdefulla resurser och produktrelaterade insikter, skräddarsydda för individuella affärsbehov. Med över en miljon verifierade recensioner.

GetApp Utmärkelser

År 2024 tilldelades ManageEngine Applications Manager utmärkelser av GetApp i sex olika kategorier, inklusive en plats på listan över kategoriledare. Vår lösning fick utmärkelser för bästa funktionalitet och funktioner i följande kategorier:

  • Applikationsövervakning

  • Datacenterhantering

  • Molnhantering

  • DevOps

  • Databasövervakning

  • Infrastruktur som en tjänst

Category Leaders 2024

Applications Manager har erkänts i rapporten ´Kategoriledare´ inom två kategorier: Webbplatsövervakning och serverhantering.

GetApp Category Leaders-rapporten belyser de främsta mjukvaruleverantörerna i varje kategori utifrån fem mätvärden, som användarvänlighet, valuta för pengarna, funktionalitet, kundsupport och sannolikhet att rekommendera.

Maxpoängen för varje mätvärde är 20 poäng, med en totalpoäng på 100. Produkten med högst totalpoäng toppar listan. GetApp beräknar medelsnittet för varje mätvärde och visar hur produkten har presterat i förhållande till detta.

Applications Manager fick perfekta 20 i varje kategori, vilket gjorde att företaget hamnade på förstaplatsen med 100 poäng.

Applications Manager i korthet

Applications Manager är en full-stack applikationsövervakningslösning för realtidssynlighet i alla applikationer, oavsett om det är i molnet eller lokalt, vilket ger användare en fantastisk, digital upplevelse.

Applications Manager stöder ett brett utbud av molnleverantörer, bla. GCP, Oracle Cloud, Azure och AWS, och övervakar både hybrida- och privata molnmiljöer. Det intuitiva användargränssnittet underlättar inte bara inlärningskurvan utan förbättrar även användarupplevelsen och främjar en högre införandefrekvens.

Intresserad av vår lösning? Schemalägg en gratis, personlig demo för att få en djupare förståelse för Applications Manager.